For every minute spent in organizing, an hour is earned.


10 minuter kvar tills min sista lektion börjar. Slutar halv fem idag, tar död på mig!?
Men vi har fått en hel del gjort på vår UF-årsredovisning trots en massa skrattanfall från min sida ;) 
Känner att jag är helt slut i kroppen , kan det bero på Power-walken med Linnéa igår? 
Nä så otränad får jag inte vara!! haha.
Må så gott♥
 


You´re always so so...


Happy Face!! Gick precis upp. Då har man 20 minuter på sig innan man ska iväg till schoooolan. But I still smile, It´s show time;) haha

Smash it


Då sitter man ihop kurrad framför tvn i myskläder och massa gotte från godismässan. Men tror endå att Eric gick hem största påsen ;) Hepp nu ska jag kolla vidare på Cougar Town ♥

Sweet like candy

I love candy !!!!!! Lucky me så hakar man på Tobbe som ska på Godismässa. Hurray.

To all, to each, a fair good-night, And pleasing dreams, and slumbers light.

Svenska hollywood fruar.. No words !! Skrattar som en tokstolle.
Tog precis några bilder med webbcameran på mina nya ringar. Tänkte visa dem för er. Tyvärr är inte ljuset det bästa här inne på mitt rum och inte heller mitt tålamod. Take a look. Nu ska jag gå och lägga mig. Kommer sova så gott !!

I feel like a tiny bird with a big song!

Jag har precis blivit ägare till 1,2,3,4 olika ringar plus en kavaj. Happy. Skulle egentligen bara Möta upp Sofie för att sola en snabbis. Illa I know. Men kände mig för en blekfis och har inte tid att sitta ute i solen så det fick bli så.
Och vi var endå nere i stan och hon hade själv köpt en söt sommar blus, klart att man själv blir sugen då.
Linnéa och Maria var ute och gick så dem tittade förbi oss. Jag trodde att jag blivit av med den första ringen som jag sympati-köpte så jag "sprang" tillbaka in, och kvar var den :D Trallade ner till ICA för att jag skulle hämta två paket som hade kommit. Ett från min underbara Gudmor !!! och ett från H&M. Känner mig som världens sämsta gudbarn, det är inte första gången som hon skickar paket till mig och när jag skulle göra det samma till henne så skriver jag såklart fel adress!!! Så det kom tillbaka. Andra gången gillt ska jag nu få iväg det med rätt adress.
Nyfika som vi var så öppnade jag det påväg hem. En topp från American Vintage, Magazine och lite smått och gott. Awesome start på veckan. Nej nu ska jag hoppa in i duschen, duscha bort solarium-lukten.. Pussar.





It always seems impossible until its done.

Hallo sunshines. Känns som att jag gjort allt annat än just det jag ska idag. Pluuugg.. Jag och Johanna gick inom Konsum och köpte en stor påse naturgodis, gick sen hem till mig och trodde att det skulle ge oss energi till att plugga. icke!! Tina åkte tillbaka till Göteborg idag. Efter att ha varit nere hos oss över helgen. Blev mycket skratt igår, Jo satt bara och gapade när tina drog igång sina historier. ♥ Nej nu ska vi sätta igång för 15645616 gången!!!





Carmellow

Här kommer några bilder från carmellow. Blev lite mat på Mollbergs först med "crewet" och sen vidare till Bakom:) Mycket trevligt. Linnéa , Gustav och Sofie kom med dit.


 Igår blev det en väl behövd kväll hemma. Först en god middag och film med gotte efteråt. Min söta kusin var här. Världens gulligaste 3åring. Här kommer några bilder som vi tog strax innan vi la oss igårkväll..

Jag låtsas äta upp honom.

Ungefär så här söt hade han sätt ut som flicka.

Time time no time.


Hittade några "bortglömda" bilder från förra helgen.. Men nu MÅSTE jag hoppa in i duschen !! Nej jag har inte kommit iväg ännu.. Ska möta dem andra klockan sju var det bestämt , känns som att min tidsplan kommer att spricka... Tjingeling..


If you want to live a happy life, tie it to a goal, not to people or things.

Då har man vaknat efter en väl behövd powernap. Jo följde med mig hem där min sötaste lilla kusin befann sig. Han är heelt underbar. Fikade och skojade lite med honom och sen slocknade jag gott. Tills Johanna smällde igen dörren, och bara Liiina !! Ska inte du upp? Vi har bråttom !! Huh? huum vaah?? Blev mitt svar. Men nu är jag uppe iallfall. Allmänt nyvaken ska jag hoppa in i duschen och försöka bli hyffsat mänsklig.. Puuusssen.


Black and White


Det fick bli en vit "sliten" T-shirt med tryck och ett par svarta byxor. Funkar alltid. Nu ska jag kila iväg och jobba. Puss på er.

“Be careful what you wear to bed at night, you never know who you'll meet in your dreams.”

My adorable little J !!! Är en buse som tjuvgästar min blogg. Men det var inte helt fel.. Jag kan inte förstå hur dem kan sätta att en lektion ska börja halv 4 till halv 5?! Slutar 12 annars.. Låång håla kan man verkligen säga. Nästan framme i skolan ringer Linnéa mig och säger att dem sitter på Koppi... Var så nära på att bara vända på klacken och springa dit. Men sen kom samvetet så jag fortsatte mina steg back to school. Känner mig allmänt duktig nu :D
Blir jobb för mig ikväll/natt. Ska vara nere på Bakom kl 21.00... Sen har man nationella i svenska imorgon bitti. Kan inte bli bättre !!! Hurra vad jag kommer vara trööööttttt. blir en snabb Power-Nap för mig nu !! loads of love.  zZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZz



Johanna banana here.

Hi buddies ! - Johanna banana here.
Lina har just stuckit iväg på sångkör.Tycker synd om henne.. Men hon är grym på att sjunga, so it's worth it.. 4sure. Får lägga upp ett litet smyg klipp på henne, mohaha. I ♥ VIDEOS ;)  
Hur som helst... Vi har hunnit med en del idag. Hurray! ( Lina får skriva det sen.. haha )
Oh måste bara säga... dom serverade gurka och tomater i skolan idag, WHAT A PARTY?!?! Blev överlycklig!!
Lord, tur att inte jag har en blogg.. Hade bara skrivit baja. Tur att Facebook statusen finns. Annars hade mitt liv totallt gått under. ( Jag är medveten om att jag ändrar mina statusar GANSKA ofta ) hehe. I'M COOL!
jamenjaha.. Fredag imorgon. Denna veckan har gått snabbt.. Oh kommer sakna skolan över helgen... 

 


“Time is an illusion. Lunchtime doubly so.”

Då var man i skolan.. Men ska strax lämna, väntar på att Johanna ska bli klar och komma till mig. Har ingen aning vart hon är .. hmmm;) Hon har nämligen lovat mig att följa med/hjälpa mig med min klänning. Ska hämta ett sista typ nu som inte fanns inne förut. Och lämna det till min gulliga sömerska. Efter det har vi andra grejer som måste fixas.. puuhh. Får väl drömma om en god kaffe på nån uteservering med tjejerna idag.. :( Huuuge kiss.


and so it is..

En stor fruktsallad fylld med jordgubbar och banan (my favorite) så var man uppe. Ska strax iväg till tandläkaren.. Håller tummarna att det går vägen. Ha det underbart. Puss!!

The night sky is a miracle of infinitude.


Har precis kollat under min säng , men absolut inte för att titta efter natt-monster utan för att min kalender är spårlöst försvunnen !!! och nej, den var inte där heller . Men det var ett desperat försök iallfall..
Så jag får använda min "gamla" igen tills min riktiga kommer tillbaka. Andra gången jag blivit av med den nu. Om ni sett den tveka inte att lämna den till sin owner ;) haha . Nej nu ska jag sussa sött , upp hyffast tidigt imorgon. Ska till tandläkaren direkt på morgonen. Men när jag vaknar trött imorgon bitti ska jag tänka på min fina vän Linnea som börjar jobba kl 07.00 i DK !!  Hon är så duktig så !! God Natt söta läsare.

"A sex symbol becomes a thing. I just hate to be a thing."


Dancing like an crazy person

k-k-k-k-kill meee !!!! Gosh I´m tired..... Därför ska jag och Johanna bänka oss framför tvn, en go rulle Is SOO NEEDED!! Samt ny bakade Kanelbullar. Kan inte bli bättre, så jag kan bjuda på ett gott skratt. Jag och Oliver nån gång i början på året. Såklart ska jag fåna mig as usual.. Kisses !!

Life is like a rainbow. You need both the sun and the rain to make its colors appear.

Regnet bara öser ner ute. Ännu en orsak till att bara stanna hemma efter skolan. Är helt slut i kroppen så det lär behövas. Sov hos Jo inatt, inte mycket sömn utan bara massa prat!! Gillas. HIF-Matchen var igår, helt kaos i stan när vi skulle ta oss från punkt A till punkt B. Men vi klarade oss rena och hela. haha. Gick till Mogwai där Tobbe & Hannes redan befann sig, spelade kort och drack gott. Mycket trevligt. Sen kom även Robs, han berättade lite om sin Stay i Amsterdam. Det lät inte helt fel.. Matilda & hennes jobbarkompis kom senare, och Markus tittade också förbi. Nej nu ska vi äta lite lunch och sen klara av resten av dagen. So Long!!

holey moley me oh my..

Så det kan gå !! Bara för att det har varit helg, och att man varit omgringad av härliga människor plus att solen tittat fram då och då så har jag helt glömt bort att ta mig tid för att skriva samt lägga upp bilder här.. uschusch.
Men kul har jag haft iallafall.. Blev en helkväll i torsdags, började på Pl med fabolous girls och slutade på LC med goa tjejer&killar.. På fredagen så var vi på inflyttningsfest hos Rasmus där många av torsdagens folk redan befann sig. Slutade bakom baren på Bakom , (som ni kanske redan sett på nån video nedan). I lördags öppnade Mogwai , så kvällen började tidigt där och slutade på Tempels-dansgolv ;) haha. Kort och gott. Och som avslut på denna helgen drog vi ner ett gott gäng till Malmö igår och åt gott !! Blev sugna på att Bowla efteråt.. Men tyvärr så skulle det stänga vilken minut som helst.. vi bor ju faktiskt bara i lilla Sverige.. Istället slutade med att vi åkte till godishörnan, jag övertalade Thane och även Tobbe var tillslut med på att se Paranormal Activity, en film jag länge velat se men Johanna har aldrig vågat men igår hade hon inte mycket att säga till om .. ;) Åkte hem till Hannes och kollade på den.. Tyvärr så hade jag för höga förväntningar av den filmen , hade hört att folk som sett den kommit gråtande ur biosalongerna men icke .. !!! Nu ser jag att batteriet lyser på datorn , mycket konstigt iochmed att laddaren är i ? Men smart som jag är så har jag dragit en del i sladden antagligen för att den andra änden till själva batteriet är ur.. ligger som en död orm på golvet hahahaha. neeh men nu ska jag lägga mig. God natt sweethearts !!


ghfdigjkpsögj


Is it taping`?!


No words can describe

Godmorgon sötnoosar!!! vårvädret har gjort mig till en dålig uppdaterare. I know.  Helgen har iallfall varit fylld med dans på nätterna och fikor på uteserveringar på dagarna. Kan inte bli bättre! Så det är i en mycket kort version vad jag har hittat på. Ni får ha det Lovely !!!! Här kommer ett litet video-klipp från igår.


Bus @ T-Shirt Store



plugg+kaffe+Johanna+Balkong


Hej hopp!! Kom till Johanna för ett tag sen. Men det är först nu som vi ska börja plugga igen.  Var så flitiga igår men känner att jag inte är lika entutiastisk till det idag. Men det är bara att bita ihop ;) Klipte mig igår, vet inte om bilden ovan ger klippningen rättvisa, men det blev nog minst 3 cm kortare. Det behövdes !! Nu ska gå ut till Johanna som sitter på balkongen med huvudet djupt ner i internationell Ekonomi boken, så kul det låter va!? :D


breakfast at Linnéa

Kom precis hem från en lovely frukost med Linnéa♥ Och bankandet har inte tagit slut. Så jag ska fly hemifrån any second now !! Ska ner till Johanna och försöka få lite plugg gjort men innan det så ska jag på min första provning av balklänningen (!!). Jag har ätit en hel del onyttigheter sen hon tog alla måtten, så jag kanske inte kommer i den .. ! hahaha. Just my luck. Nej men det ska nog gå bra (fingers crossed) ;) Kissesandhugs.


BangBangBangBang makes me Crazy !!

Bangbangbangbangbang!!! Detta ljudet fick jag vakna upp till. öronproppar och dubbla kuddar för öronen hjälpte icke... Tre olika sorts bankningar och något annat konstigt ljud och detta är på min lediga dag från skolan.. heeelt unbelivable!!! Blir helt tokig att vara här hemma så jag har nu tagit på mig kläder och solisar (Im happy!!) och ska gå ut i det fina vädret , men dock vara så osynlig som möjligt och köpa nybakta frallor !!! GOTT! Godmorgon förresten ;)

Robs In Action

Wiiihoo!! Har bara haft en lektion idag, dock var det ett prov but still.. Så har varit på stan en liten sväng med Jo!!
Hon följde med mig på tråkiga bank ärenden och sen gick vi och kolla lite u affärer. Hamnade tillslut inne hos Robin på T-shirt Store och busade!! Han visade oss några youtube klipp, ett smakprov kan man säga av vad han kommer göra / vara i helgen. Han ska till Amsterdam, InQontrol eller In Qontrol .. same same but different. Det kommer säkert bli hur grymt som helst. FunFun för honom. ;) haha.
Här kommer ett litet klipp iallfall , Robin tror att jag ska fota honom in action , det han inte vet är att I got it on tape !!! Men smart som han är så kommer han på det ganska så snabbt. Kan det vara sättet jag pratar med honom på som avslöjade? ;) Nu ska jag inte skriva här med . Har annat för mig !!! ;) Hörs sen.Kisskisskiss.


Walking gets too boring when you learn how to fly


I'm not asleep... but that doesn't mean I'm awake.

Vaknade för lite mer än en timme sen. 05.13 för att vara exakt. Har vändigt och vridit på mig men inte lyckats somna om. Fick nog och reste mig upp. Nu en timme senare har jag duschat, druckit en stor kopp te tillochmed läst igenom några anteckningar inför provet på onsdag.. OCH MORGON BLOGGAT! But still aint tired.. Tur är väl det, för snart måste jag upp "på riktigt" ;) Nu tänkte jag läsa lite ur någon tidning som finns nära mig. Och kanske måla om mina naglar? Dem ser ut som skräp just nu!! Och så även mitt hår, tur att jag ska klippa mig senare idag. well needed. Godmorgon på er !! ♥ Life is something that happens when you can't get to sleep?


adorable-sleeping-princess

Nu säger jag Sweetdreams to you guys !! Det kommer ju en dag imorgon med. Fick förresten en så söt Coffee-Take away-termos av my mumy idag, så cute att den bara är värd att nämnas. Hon vet alltid vad jag behöver ♥ Enorma godnatt pussar :)

Hur bedårande är inte denna lilla sovande prinsessa?! Om man bara vore så söt när man sover...


No apologies, No excuses.

'
Har varit hos den här snyggingen hela dagen !! vi har fått en hel del bra saker gjort. Så vi har inte suttit inne for nothing. ;) Men nu är det dags för mig att bege mig hemåt.. Hoppas ni haft en bra start på veckan. Beso.
Ps. Johanna besökte tandis idag, hón har varit noga med att borsta tänderna för Karius & Baktus hade inte varit på besök..  GOOD GIRL!!! ds.


I like the way you move



Hej alla soldyrkare !!! Så härligt att kunna sitta ute och plugga för en gång skull. Njöt till max!! Tyvärr blev det mindre plugg och mer snack. Om helgens bravader balnd annat med Johana-Banana and Ella-Bella. Blev även några bilder i solskenet. Så får ta igen plugget nu istället..  Fick tillbaka Export&Import provet idag, en mycket nöjd Lina. Det lönar sig att plugga ;) Later Babes!!!!!!! ♥

Potent style statement

Har det hänt er förut att ni vaknar av att ni skrattar ? Jag har vaknat av att jag skriker men aldrig skrattar. Except for this morning. Jag asgarvar och nu har jag inget minne av vad det var jag drömde om.  Antagligen något väldigt roligt... Underbart väder var det när jag gick till skolan. Våren har äntligen kommit. Så jag passar nu på att kolla in olika sommar-plagg på nätet och drömmer mig bort. Kom fram till att jag även denna sommaren kommer köra stenhårt på jeans-shortsen. Grymt snyggt !!


“It Don't Mean a Thing If It Ain't Got That Swing”


Bilden ovan togs för snart ett år sedan. (tiden går så snabbt!!!!) Fick lite samma känsla idag när jag mötte upp Jo för en kvällspromenad. Det slutade med att vi satte oss på två gungor och bara gungade som två crazy persons !! Har glömt hur kul det är att gunga. Gjorde det så fort jag fick chansen när jag var liten. Och att hoppa från hög fart gav en världens kick. haha. Juat nu har jag bäddat ner mig gosigt under täcket. Tror jag ska kolla något avsnitt av nån serie, eller läsa några sidor ur min bok innan jag blundar för natten. God natt alla nattugglor !!
The best kind of friend is the kind you kan sit on a porch swing with, never say a word, then walk away feeling like it was the best conversation that you ever had.

A day without sunshine is like, you know, night.

Hello Sunshines !! Helgen går alltid så snabbt...Men fick en glad överraskning idag. ;) Har en tuff vecka framför mig. Blandat med mycket trevligheter med. Ska ha min första provning på torsdag för min prom-dress. Spännande !!! Nu ska jag ta på mig lite "lätta" kläder och gå ut och njuta av det fina vädret. hörs senare . Pussen.

Gårkvällens Party Pinglor !! Ella & Sofie ♥


We´re getting dizzy

Klockan är tjugo i fem och jag är heelt död !!! Jag som trodde att jag var hyffsad tränad som gått på gym men icke.. Känner värken i mina armar sen kvällen. Har stått i garderoben och hängt jackor i några timmar. Men jag klagar inte för folk är så glada och trevliga !! (: Nu ska jag gå och lägga mig. Natti Natti på er ♥

Edgy Glamour


Finns det någon bättre eller fräschare känsla än nytvättat hår !!! Ahh love it. Medans håret självtorkar så håller jag på att spana vad jag ska ha på mig. Det lär väl bli som jag brukar, bara slänger på mig något i sista minuten.
Nu tänkte jag lägga en lätt make . Later Babes !!!!

Object of desire


Hej babes!!! Hoppas nu att ni har varit ute i det fina vädret  :) Jag kom precis hem, tänkte lägga mig i ett efterlängtat bad och skön musik på . Kan inte bli bättre. Sen en snabb Power-Nap. Så är man redo för kvällen !!
Min vän Johanna är en riktigt buse ! Hon lurade mig BIG TIME idag !! Men det är pay back för alla gånger jag skojat med henne. ;) Skriver mer sen när jag får tillfälle. Trevlig lördag på er skitungar ♥


We will all laugh at glided butterflies


Hej Hopp sötnosar !! Nu tänkte jag äta en stor god frukost och sen gå ut och gå lite. Så fint väder ute. hurray. Hörs snart igen. besitos . 

Feel the heat

Underbart med sol !! Efter skolan mötte jag Linnea vi gick och njöt av varje solstråle. Köpte med oss mat från Haket och mumsa det hemma hos Linnea. Hur mysigt som helst. Och gott !!! Och lite choklad med te efter. Nog pratat om mat nu , Jag är sååå mätt och belåten. Nu ska jag sätta mig med Mammi och Janette och prata och umgås lite. PussPussPuss.


Just a few very serious pictures from school.



Låååång  skoldag idag..!! Och Johanna stannade med mig efteråt. För att hon är världens bästa vän. Och för att jag är världens bästa lärare till henne. Fick en hel del Naturkunskap gjort. Och massa trams med. haha :)
Pratar med Banana i telefon nu. Och hon låter inte alltför glad. Hennes internet vill inte leka med henne. blaaaahhhhhh sötisar !! Nu råkade jag snegla ner på klockan och känner att jag måste hinna med att repitera lite till innan jag ska lägga mig i ett varmt bad och äta en mumsig middag!! Hörs senare. xxx

Christian Loubertin ♥ Some day ...



Real-life chic

Buuuuhh!! Då har man skrivit en hel del anteckningar om genteknik. funfun. Blev en sen pluggning för mig idag för att jag är sämst på att planera ut min tid. istället för att gå hem och plugga klart direkt följde jag istället med Johanna banana. Men vi hade mycket kul as always !! Glömde dock kameran hemma , annars hade det kommit upp en hel del tokiga bilder;) Har egentligen lite bilder på olika köp.. Hum. Jag undrar när jag kommer orka lägga upp dem? Det kommer säkert snart. Blev extra glad över en kavaj jag fick av min mamma i påskpresent. Hon hade lyckats vika ner den i ett stort påskägg. Mycket fiffigt!! haha. Okej nu ska jag sluta skriva massa trams och försöka göra mig natt klar och bädda ner mig istället !! God natt på er sötnosar ♥

Atomic Passion

Är i skolan nu. Har en lektion kvar sen ska jag hem och plugga Naturkunskap. Men just nu kollar jag på bilder som Terry Richardson tagit. Han är en så grymt duktig fotograf med världens fantasi. Tänkte lägga upp några bilder från honom. Nu ska jag kolla vidare. Ha en underbar dag !! And Jo. I wish you luck today ♥


Wake up slow

Wiho Im up early. Nu förstår jag de människor som väljer att gå upp tidigt för att ta god tid på sig på morgonen. Det är hur skönt som helst att bara kunna ta sin tid på morgonen. Istället för att gå upp 30 min innan man ska gå till skolan som jag brukar göra. Gör allt bara för att få ligga kvar i sängen några minuter till. Men imorse var det anorlunda. Är dock fortfarande i sängen men jag har redan hunnit med att äta frukost och lyssnat på skön musik. Och nu gjort ett morgon inlägg. Så god morgon på er solstrålar ♥
            

Where´s my good night kiss?

Oj vad man kan hitta fina kläder och skor på olika sidor på internet om man bara söker. En sida leder till en annan och jag har sett några plagg som jag vill/ska köpa. Happy! Efter Cougar Town som slutar när som helst så ska jag bädda ner mig och sussa sött. Mina ögon går nästan i kors så trött som jag är. Som ni kanske ser på bilderna som jag tog alldelles nyss. Och det är bara början på veckan (hur ska detta sluta !?!?!) Good Night sweets. ♥  


Keep on walking



Lite bilder från en runda på stan och lite Sushi med söta Linnea & Maria.
Har varit och hämtat tyg till min balklänning nu. Hurray !! ;) Always in the last minute men nu så är den svåra biten fixad. snart blir det ett nytt Gossip avsnitt. Blir alltid lika glad när jag ser att ett nytt har publicerat. ♥
Just det , för er som undrar så kollar jag dem på surfthechannel, och sen väljer man megavideo .. Jag tycker att det är helt okej att kolla där om man är lite feg för att ladda hem det som jag är :) Puss så länge.

Night gossiping with Linnea


Pratar med fina Linnea i telefon nu innan jag ska bädda ner mig. Back to school tomorrow. Puss och god natt babes.


Now is the future.


Kom precis hem från den här snyggingen !!!  Har haft det super mysigt ute på "landet".. Nu ska jag iväg ,  träffa Maria and Linnea ..  kisskisskiss

Dallas in Pictures..



“Laughter is the closest distance between two people.”


Good Morning !! Det är blåst , grått och regn ute. Perfekt väder för att fortsätta ligga kvar i sängen och kolla på en go rulle. eller två. Så det är precis vad jag ska göra just nu. Kort om gårkvällen Full of suprises. Dallas höll till i Marina Plazas lokaler. Kändes som att hela helsingborg var där. Alot of fun !! Ne nu ska jag återgå till filmen, lägger upp lite bilder från igår senare idag. Massa pussar.

Spring is nature's way of saying, "Let's party"


Just some pics from last night.

Här kommer bilderna från igår som jag lovat!!

Nu ska jag och mammi kolla på Twilight New moon. Puss på er !!

Spring is on its way..hurray!!

Nu har man kommit ut ur en skön varm dusch (Second today).. Gick och promenerade lite förut med mammi, blev att vi gick inom Godishörnan där vi hyrde tre filmer. Blev Twilight New Moon, 2012 & The September Issue med Anna Wintour . Jag tror den kommer vara galet bra !! :) kisses.

Gick upp och ner för trapporna..

vilopaus..

Så kom en gullig hund förbi och nosa..

Wiihoo !!!


out for a walk in the sun

Söta Linnea var precis och lämnade hennes symaskin till mig. Ska vi se om jag klarar av att sy upp min klänning (; annars vet jag inte vad jag ska ha på mig imorgon(?!). men först ska jag ut i vårvädret. Puss Puss Puss

Kommer fler bilder från gårkvällen när jag kommit tillbaka hem igen!!

Smygfoto made by Linnea

Skulle ut och Power-Walka med Linnea men hamnade på Fuji med hon och Maria. oväntat. Nu har jag packat en liten väska, ska till Linnea. Sen blir utgång med goa tjejer. Puss så länge.

Bild tagen igår. Mig och Gustav.


Godmorning Kiss

...And Im up!! Telefonen bara ringde och ringde imorse. Om man inte svarar förstår personen som ringer att man kanske inte kan svara då eller? Så lämnar man ett meddelande och så återkommer man .. Men nej , det bara ringde konstant !! blev helt tokig. Nu är jag inte yrvaken längre utan helt pigg och glad :) Har precis ätit en stor frukost mums. Fint väder är det ute så man borde ta sig ut innan regnet kommer. Puss så länge.
                


RSS 2.0