cake cake cake

Nu blir det film och kladdekaka made by me ofc. ;)

Carmellow


Jag och Jessica. Varför kan jag aldrig vara lite serös på en bild utan att alltid göra miner!?

Robin och Johanna står på bordet och skakar rumpa (!)



Medans jag är fullt upptagen med annat ;) 

QUE!?!?

Eric och..

Robin dansar förfullt :)

Me and Jessica again . Men även minen WHAT!?!?!?


Redan morgon?

God morning alla morgon pigga!! Var ute igår blev lagom sent men endå slog jag upp mina ögon innan TOLV!? WHAT A F!? Vad händer med mig . Eller så är det kanske ljuset i rummet som gör det för jag glömde min viktigaste nattliga sak hemma . Min ögonmask! Ett tag var det omöjligt för mig att sova utan den.
Så ska man vara en gullig friend som jag faktiskt är och göra lite frukost till mig och Johanna som fortfarande sover, eller ska jag hoppas på att hon vaknar av det irriterade ljudet från tangenterna när jag skriver? ;)
Tough Choice !! Självklart det första, blir milk & Flakes och kanske nån frukt i . Simpelt ja , men det är ju tanken som räknas hallå !! ;) haha . Ne nu känner jag att jag bara skriver massa trams, got some stuff to do.
Nån gång efter det kommer några bilder från igår upp.
SO LONG !!!

havin a blast

Jo tack det blev det verkligen !! Galen kväll och folk var på topp humör. Blev lite mycket på slutet bara, fick lite champange i håret bland annat. haha. blev inte glad först men kunde inte hålla mig för skratt när jag vänder mig om och ser att killen som står brevid mig nu är helt dränkt i champange från topp till tå. Så jag tänkte att jag inte kunde klaga så mycket. Nu känner jag att mina ögon håller på att gå i kors så trött som jag är och har sån otrolig smärta i mina fötter. så det är precis som det ska vara .. Nu snarkar Johanna här brevid mig zZzZzZz. Nu ska jag sussa sött . Bilder kommer imorgon . PUSS 

Ikväll blir det party party!!!



Jag sammy johanna
nån gång i december..
Nu har jag precis målat mina små naglar för er som är intresserad av att veta det.
och ska hoppa in i duschen för att sen göra mig lite fin tills ikväll.
Besito !!


Just because..

God Morgon !
Vaknade med världens huvudvärk. Att den inte vill ge sig . Hade feber hela natten, och tyckt allmänt synd o mig själv.haha. Nu har febern äntligen släppt lite så jag känner mig mänsklig igen. Jag hoppas att jag blir bättre tills imorgon då det kommer blir lite party party. Nu tänkte jag kolla klart ps. I love you som jag började kolla igår. 
Puss så länge .

 


Bubbelbad nästa !!


Hate is easy love takes courage

Kom hem precis efter att kollat Avatar!! Galet bra var den  . Jag skratta , grät, skratta , grät..
Typiskt mig när jag ser såna filmer . Kan inte hjälpa det , jag vet att det bara är film men det känns ändå så verkligt.
But the good ones always stays like winners in the end



Movie Maraton !

Jo kom till mig för ett tag sen , och vi har inte gjort något vettigt idag men endå haft fab! So allt är som vanligt här ;)
Nu har vi precis ätit kinesisk fondue . Jo var lite skeptisk först men det slank ner lätt som en plätt . Mega god!
Movie Maraton var det , hur många filmer har vi hunnit se då? hum .. ZERO! För vi har ju som sagt varit sååå Busy !
Nu blir det movie dags ! SO LONG !


Amor

Tog upp posten imorse , räkningar räkningar blabla och massa tråkig reklam . Så kom jag och tänka på hur kul man tyckte det var att få brev när man var liten . Så märker jag att brevinkastet fortfarande var öppen. I mitt huvud: Huh ? spionerar brevbäraren på mina tår ? Men så var det inte riktigt . Utan det var ett större brev / paket som inte fick plats . Så jag öppnade dörren lite försiktigt och tog in paketet . Som var till mig från Grekland ! Det var min underbara Gudmor som hade skickat det . Jag brukar få presenter av henne när jag minst anar det so fun ♥. Anyways där står jag i min lilla pyjamas och ivrigt öppnar det , och hittar tre jätte fina tunna flätade bälten och en Grå-blå overzized T-shirt med nitar på axlarna och där fram . skit snygg ! Och jag som är helt förälskad i nitar blev hur nöjd som helst !
 

♥♥♥


small talk



tjoho.
paradise hotel ikväll?
Japp.


Caring for excellence

Fick en liten gotte box av min moster igår. Den såg ut så här ↓



Och när jag öppnade den :







Yaammie !!!!


Fireflies


Sitter nu ny duschad och fresh framför datorn . Och ska snart krypa ner i min ren bäddade säng . Finns ingen bättre känsla än just de. Och får inte glömma att nämna mina goda frukt sallad som min mammi gjorde till mig .
Love it .
Har denna låten på repeat just nu .. den blir bara bättre och bättre för varje gång.. :)
Jo send it (;






J´adore



Nu sitter jag hos my awesome Buddy Jo . Hon håller på att packa upp sina kläder medans jag ligger i hennes säng med fötterna i vädret och kollar igenom hennes dator på gamla bilder. Hittde bla bilden ovan.. Luktar Strawberry i hela rummet , för jag har kletat på lipsmacker på mina läppar yammie.  Lipsmacker och blåser bubblor Då trivs man !! :) haha. Det blir en mys söndag för mig idag hos Jo´s Daddy Cool. ska snart gotta oss med mat och gooodis , och skratta oss igenom The Hangover. laugh laugh laugh !!


Your opinion isnt needed



Tjoho !!
Kom hem för ett tag sen , har precis ätit lite . (känns som att jag inte gör annat än just äta haha)
Träffade Cissi innan över en fika . Mysigt att snacka lite gammal och nytt ♥
Nu babblar jag med Jo  , och snart kommer min mammi hem . vi ska bara mysa med lite film och gotte!
 Ha det underbart sålänge !!
Bisous


Good Morning Sunshine !


UF Mässa next




Iväg på UF mässa ! ciao


Bottom Line .. Ice-cream Rocks !

 



Lagar mat med Mammi  och lite senare kommer Jo ♥ Mys onsdag !


A smile is always in style


Thousand reasons to smile

Det var verkligen kallt imorse när jag skulle till skolan , och jag hatar att frysa . Så ner till källaren för mig och hämta och upp en päls jacka .. Vill inte frysa mer !! Nu ska jag kolla klart Paradise Hotel.


Dance and feel alright

Hallå allihopa !! Jag är helt slut i kroppen måste jag bara tillägga. Hade dans näst - sista lektionen idag plus att jag körde ett Step 1 pass nu på kvällen. Så antingen håller på att bli sjuk eller något i den stilen eller så är jag helt enkelt bara lite otränad.. (Tippar på det andra alternativet).
Ne nu kommer min mammi med lite ren nyviken tvätt som jag ska hänga in i mina garderober. Hörs snart igen !! KISS!!!


"I love brownies" - Jo !


Let´s here it for New York !!




Snö täckta gator , fram med vintermössan igen !!


Cute is when your personality shines through your looks



Jag känner mig som en bleeekfis !! ungefär så vit som jag är på bilden är jag i verkligheten nu ..Buhu!
Känner inte för solarium, så jag får väl lysa upp omgivningen lite med mitt vita face haha :)
Nu tänkte jag läsa igenom mina anteckningar en gång för alla, har prov i Wicca imorgon. (Endast ett G-prov) så det måste gå bra!! Och efter skolan ska jag och johanna sy så våra fingar blöder. Och resultatet kommer upp så fort vi är klara :) Medans jag inte gjort något vettigt idag mer än att pluggat 1h sammanlagt har Johanna klippt lugg på sig själv, She´s c.r.a.z.y!! Men hon passar sååå bra i lugg så inga tvivel på att det är snyggt !!!


Que pasa?


Oh crap. She´s up!"



My weekend turned out great !!
Nu . Plugg.Plugg.Plugg.


Its friday. The music is loud. party mood is on.



 


Life is full of suprises



Babes !!
Idag började jag först kl 12.00 så fick sova ut !! något som jag verkligen behövde. Så jag missade lunchen och blir så klart hur hungrig som helst (höll på att svälta ihjäl ?!?!) anyways min trogna vän Jo snackade till sig lite med mat-tanterna och vips så satt vi där inne i en tom matsal och åt lite soppa och en massa pågen limpa mackor .. tror aldrig att skolmaten har smakat så bra som det gjorde just då. haha. Sen hade man lite "möte" med UF-gruppen . Vi ska på Forza mässa nästa torsdag . och planerar på att sälja mycket ! Men då behöver vi många produkter . Ska göra minst 10 st nu i helgen .. Och massa plugg sucks . 
Men har jag något mer intressant att berätta ? hmm . Jo just det .
Jag öppnade min mail idag , som är typ över full utav massa Facebook skit . 
Men så ser jag ett mail som inte är från facebook , utan från en person som jag träffade för ett litet tag sen och sjöng lite med . Så jag fick låten idag. haha . Det var lite roligt att höra sig själv .. Men det var grymt roligt att spela in . Hoppas på fler gånger :)
Har dock ingen aning hur man lägger upp ljud på bloggen .. :S Men om jag klurar ut det så kanske låten kommer upp nån gång .. Har hänt en hel del suprises denna torsdagen .. Om det fortsätter så här så ser jag verkligen framemot imorgon :) (borde kanske köpa en trisslott? ) 
  


Like the empty words of a dream



all our dreams can come true
if we just have the courage to pursue them.


off for training


where is the sunshine?

God Morgon !!!
Nu ska jag dansa mig vaken..
Sen blir det lite tal .. wish me luck!


Grande beso Bebé



Så här trött är jag nu. Ne okej inte riktigt så trött kanske. För den bilden är tagen på tåget på väg hem från Grekland i somras, efter att jag och Johanna missade första tåget så vi fick vänta på flygplatsen totalt 2.5 h .. inte kul när man rest hela natten.
Anyways. school tomorrow . so sängen kallar.


Mr & Mrs Back

Här kommer några bilder från the wedding
























Be the fruit loop in a world of cherrios.

Talet är äntligen fördigskrivet. Ska hålla ett högtidstal imorgon på retoriken, mitt tal blev kort kort.. men det får va så. haha. Enda dagen på mitt jullov som jag verkligen sovit ut . Det var så skönt att slippa höra klockan ringa , och bara vrida sig från sida till sida och bara sova tills man vaknar. Planer för idag: Absolut ingenting ansträngande!!
Nu ska jag äta lite våfflor med grädde och hjortron sylt.. favorite!

Faith goes a long way

 

Confidence is beautiful.








I've crossed your mind

Har: Jobbat.Jobbat.Jobbat.
Är:Seg.Seg.Seg
Vill: Sova.Sova.Sova
Nu: Tv.Tv.Tv
Måste: Plugga.Plugga.Plugga
Ska: Mysa.Mysa.Mysa

Taken by the best

 Nu ska jag ut och promenera lite i skogen efter alla plätter med hjortronsylt ..
kanske åka lite pulka med ;)
Söt mössa , varm om inget annat ;)
Jag tycker det är snyggt med päls-mössor men känns lite överkurs att lämna kvar huvudet för min smak..
Cold Kiss


Music feeds my soul

It´s snowing outside !! Men jag har det varmt och skönt framför brasan..
Det var en pina att gå på stan igår , höll på att frysa ihjäl, hade ingen känsel i tårna ett tag .. och köpte absolut INGENTING!! fanns nada :( Och idag så åkte vi till ett ställe som heter Freeport.. Men shopping.lyckan var inte bättre där.. Blev endast fyra par trosor från Filippa k. Efter det så hämtade Helene oss och vi åkte in till NK .
Rean var helt utplockad , så vi gick och tog en liten fika på Espresso House ..feels just like home.
när vi kom till Helene så fick jag en födelsedags present .. Kunde inte drömma om att få det ! Blev såååå glad !!
Fick mina efterlängtade svarta Hunter-stövlar ♥ Grande Amore!  Nu kommer jag känna mig snygg i regnet ;) hehe
Kommer somna gott inatt .. ska bara bläddra lite i en Elle tidning innan jag somnar . Och poor little J som skulle vara i London Town vid det här lagret och shoppa loss !!! Love you strawberry-cupcake!
Later Babes!!!!


Bye bye home ... Hallo ROME !!!



Okej , det var väl inte riktigt sant .. Men ut från Helsingborgs gränser ska jag .
Närmare bestämt Göteborg. Som är en mysig stad med bra shopping , som jag vet med erfarenhet ;)
Jag är fullt medventen om att jag inte bloggat på ett bra tag , men det tänker jag inte ursäkta, utan jag har verkligen haft fullt upp med annat . Och inte haft varken tid eller lust att blogga .
Hoppas iallafall att er jul och nyår har varit super ! Min har varit fylld av skratt , vänner , sötsaker, fest, och även lite (mycket) jobb !
Så har därför inte hunnit kolla bland rea-stöket.. Och efter jobb så har jag varit så utmattad att jag inte orkat med det då heller .. Har bara mig själva tt skylla , men med lite tur så hittar jag något fint uppe i kalla göteborg!
Keep in touch babes


RSS 2.0