Huge heart to you


Just a typical prom picture


Only need to look you


Loooooouuuund!!

Då har man varit på Lundakarneval. Det var ett under att vi ens kom dit. Först missar vi första tåget till Lund, men nästa gick bara 5 minuter efter, Johanna springer till fel perrong. Och när vi slutligen sitter på tåget babblar vi så mycket att vi nästan missar att hoppa av i Lund. "DÖRRARNA STÄNGS" hör vi ur högtalarna, flyger upp ur sätena och precis att vi hann lämna tåget.. haha.. Just our luck. Mötte upp Linnea och Maria som satt och njöt i solskenet. Mycket skratt åt allt och ingenting ♥ Kul att se så många som spexat ut sig, var road till max. Skrattade konstant !! BEEESITO.


Just in paradise


Stressig som vanligt hos mig.. Godingarna är redan i Lund och själv har man blött hår och ingenting klart. Tåget går ca.15.20 det klarar hon;) Ha det underbart !!

"Blessed is the person who is too busy to worry in the daytime and too sleepy to worry at night."

Godmorgon eller Godnatt? Klockan är drygt kvart i 5 och jag kom precis i säng. Har jobbat idag, som tur var så kom mina babes och roade mig lite..neeh om jag ska orka ta mig till Lund imorgon så måste jag sova nununununu. Lär icke bli några som helst problem;) Här kommer en bild från senast jag stod i garderoben, Justus var min så kallade "maskot" ett litet tag den kvällen .. wihoo. SOV GOTT!!


"Colors, like features, follow the changes of the emotions.”

HUR underbar får man lov att vara?! Hade min sista provning av klänning idag, gick dit och hämta den:) Wiho. Ringer mamma och ber henne om tjänster (som vanligt) ville inte gå dit själv och var tvungen att ordna andra grejer med. Och skönt att ha mamma med sig för råd.. Ser att hon har vita prickar i håret så jag börjar skratta, då säger hon: jag håller på att måla om ditt rum, skulle egentligen bli en överrraskning men jag tror att färgen avslöjade det lite..;) Fick man lite dåligt samvete då eller..? Thanks Mumy !!♥  Back at Jo´s place now.. Så nu ska jag vara lite social med henne !! Bilder från igår kommer strax upp. SO LONG.

In the need for it.


Strax kommer fina Sooofie och hämtar mig. Nanananana.


"Kameran äääälskar mig!!"

Godmorgon Solstrålar !! Blev en spontan utgång igår. Som jag har skrivit tidigare så har jag och Johanna haft mycket kvar att göra i skolan, och försökte bli klar med det mesta igår. Vi "belönade" oss med att träffa våra underbara vänner, Sofie Linnea & Maria. Först busade vi på Hampan (verkligen sommar känslor!!) där efter gick jag och Linnea till Zoo men mötte upp dem andra på Pl13 där alla plus några till befann sig.:) Sista dansen blev på Cardinal sen kallade min underbart stora och sköna säng efter mig. Looove thursdays. Men nu kallar verkligheten, PLUGG!! Men först Frukost med min bäääästis. Ni äter väl frukost allihopa? Det är ju dagens viktigaste måltid sägs det... 

Auf Wiedersehen


Länge leve "den elaka styvmodern" !!!

"Den elaka styvmodern" är inte så elak längre !! Nu kom hon in med en påse bilar till oss och innan dess peanuts. Hur gott? :D
Vad har vi gjort för att förtjäna detta kan man fråga sig? Har D-Cool tappat henne i marken så hon slagit huvudet eller har hon något annat i kikaren mån tro... Kanske att vi ska rulla fram som badbollar på gröningen i sommar ?!?!?! Om det är fallet så kommer hon lyckas med sitt uppdrag. Vadådå Badbollar är väl sexigt?


Smarties Shaker Egg

Det står maj i kalendern så jag kände att det var mer en dags att inviga shortsen!! Yepp , gick barbent första gången för i år today !! Det kändes underbart. Nu kommer sommaren snart, I can feel it. Tyvärr försvinner inte allt plugg för det, utan tvärtom.. känns som att högen bara blir högre och högre istället för mindre. Mitt i all drunknade av export&import plugg och rapportskrivningar kliver "Den elaka styvmodern" in och belönar oss med litte gottis..  Välbehövt !! Nu har man sockerkick så det sprutar ur öronen. Tack nu orkar jag fortsätta rapportskrivingen ett tag till iallfall !! SO LOOOONG(KALSONG?)


Drunknar i plugg.


Igår:Idag:Innan:Förut:Snart:Sen:Jag kan hålla på hur länge som helst: PLUGG!!
Det tar aldrig slut !!!!! Tjingeling. Tjejen på bilden har dock ett par snygga kängor.. Nästan ett par såna som jag själv är ute efter faktiskt;) Och Bagen hon har brevid mig liknar min som jag köpte second hand för några veckor sen.. Jag hade vekligen behövt att gå en runda på stan, måste hitta en vit klänning till studenten , vill ju inte gå naken där;) Får se om jag har nån tid över imorgon. hööörs Sooon.


Håll i hatten !!

Hej hopp sötisar. Trillade precis innanför dörren här hemma. Väskan var så tung för alla skolböcker. Johanna och jag har drunknat i skolböckerna idag. Jag förstår inte hur jag ALLTID lyckas planera tiden så grymt dåligt?! Provprov och inlämningar kvar.. baaaahhh. Tar aldrig slut. Det jag behöver just nu är fler timmar på dygnet.. Har iallfall lärt mig en sak idag, Plugga ALDRIG tillsammans med din bästa vän och tro att du ska få något gjort (i pluggväg) !!! Nu ska jag lägga mig i ett hett bad och låta alla tankar spola av mig.. Så länge kan ni får se sneak peak bilder från helgen som gått!! Un bacio Grande.


"Tog över" Robs DJ position..

..Final song innan Robs DJa @Tivoli..

..On our way..

..Robs and me..

..Jo-Hanna poooosing...

..De hade placerat en soffgrupp på scenen precis intill där Robs spelade..

..Slutade med Twister, Johanna blev mest utsatt ♥


Sentimentality is the emotional promiscuity of those who have no sentiment.


In the need of summer


Goodmorning Sleepyhead !!

Back to reality !! Då har man varit ledig i fem heeela dagar redan !! har hittat på en heldel skojjigheter. Bilder kommer:) Nu är det inte många veckor kvar i skolan, men har några inlämningar samt prov kvar att göra. Ska fixas denna veckan. Hoppas ni mår toppen ♥  Själv ligger man fortfarande kvar i sängen, börjar inte förrens halv ett idag. Mjukstart I know. Det behöver man ibland. Puss och Kram ! 


Dagen får börja med en bild på Robs and moi. Genki des?


Free fallin


Godmorning sunshines !! Är pigg som en solstråle en varm sommmarmorgon, had a goodnight sleep... GOTTE!;)
Därför ska jag ner till biblioteket och passa på att få lite plugg gjort när jag endå har så mycket energi i kroppen. Linnea och Johanna är dock snäppet bättre än mig som redan är där nere. awesomeawesome. CIAO!!


Learn to dance in the rain


Dancing in the rain.. Det kan jag inte påstå att jag har gjort. Men har endå tvingats ut i spöregnet. Var hos frisören tidigt imorse kvart i elva paaah. slängde på mig kläder och hoppade i regnstövlarna och kom endast 5 minuter sent. duktigt!! Gick sen till Johanna och åt frukost. Såklart kunde man bara behålla "frisör-looken" tre steg ut i regnet. Fast att man gick under paraply så smög sig självfallet/våg-lockarna sig fram.. Så väl framme hos Johanna så var håret busigt som vanligt igen.hahaha. Nu ska jag krypa ner i sänger för en snabb PN. Sen traska ner till JOOOO!! Puss så länge. 


Are you a dog or a cat person, or rather prefer a comodo dragon?

Hejhopp !! Blev en snabb stan runda med Sammy efter skolan , sen en liten visit hos Robs. Mötte även upp Johanna där. Efter det gick jag till min sömmerska för  min tredje provning tror jag. Snart är den färdig:) Har också hunnit med att boka frisörtid.. Känner för att ljusa upp mitt hår en aning för att ge den solkyssta touchen. Verkar inte som att de kommer bli det narturligt på ett tag!! Svinkallt ute ju.haha. Så man är ledig veckan ut. DUNDER!! Nu tänkte vi kolla på filmerna som vi hyrde igår.. CIAO!


you just dont get how some stuff makes me feel


Prickig magtröja och hatt





Blev en runda på stan innan jag drog med Johanna hem till MOI för "lite" ganska mycket, plugg. Har dock inte kommit igång helt ännu. Johanna håller på att imitera någon.. Vet inte vad som hänt det stackars flickebarnet under de få dagar jag varit borta..?! ♥ Anyways. Köpte mig två nya hattar och en ring. Som jag velat ha ett bra tag men det har bara funnits stora storlekar inne , men idag blev ringen min !! WIHOBIDO.

Looking out the window

On my way back home again. Tiden går så snabbt när man har kul !! Men kommer åka upp snart igen och hälsa på , promies !! Har aldrig fått så många hejdå pussar som Tim gav mig.. Tusen-en stycken som han själv sa att det va..Så nu har jag så det räcker tills nästa gång jag kommer upp haha. Här kommer några bilder som jag tog igår när han hjälpte till i köket.. Tilda var duktig och dukade ♥ Buhu saknar dem små skruttarna redan !!!!


Här satt jag igår medans Tim kocka förfullt..

Hjälplredar´n in action

Bara det bästa ska de va´ söte ♥


prickigkorv macka med O´boy


Efter frukosten har vi ett späckat schema tills att vi ska åka hem.. Dagarna här har gått så fort !!
I better get rolling. Kisskisskiss

cinnamonbuns this way !!

Min helg har och är PROPP FULL av massa smarrigheter !! Nu håller dem på att laga taco´s förfullt efter att just för några timmar sen varit och hälsat på Tanja och hennes familj och fikat. Stiger in i deras mysiga hus och känner doften av inget mindre än KANELBULLAR!!! Som är bland det bästa jag vet..!


she writes in sterling silver with a ball point pen.

Kom precis hem från en heldag på stan, känns verkligen i fötterna nu men helt klart värt det. Köpte en massa snyggt. Måste dock göra plats i mina garderober. Projekt Storrensning (is needed!!!!!) Hann även klämma i mig lite Sushi yaaammiie! Hittade även ett par heels som jag ska ha på balen, har letat som en gaaalning och av en slump så stod dem där framför mig och nu är dem mina !! Lucky girl ♥  Kommer säkert lägga upp något av det jag köpt men skorna sparar jag för mig själv;)

Mina små änglar hjälper mig att ta bort en fläck som jag fick på byxorna.

Tilda hänger upp-och-ner likt en apunge!!

Timpa spelar piano på H&Ms galgar medans jag "desperat" kollar på kläder..

Fick den här teckningen/skriften av Tim.. Blev så häääär glaad :D

brunch and shopping


Efter världens största och godaste frukost på länge , har jag snörat på mig mina converse och brillorna är på. Nu hoppas jag bara att jag hittar något fint här i Göteborg. Om jag har riktigt tur så hittar jag ett par heels till balen. Man kan ju alltid hoppas. Göteborg har ju lite större utbud än "Hibbi" haha ;) Puss på er finingar !!

strumpbyxor !!



different hair-styles

...Såklart är jag världens största mes när det gäller hår. Så nej, kort och blått blev det inte. Var på stan och trillade in i en peruk-butik. provade loss där inne. Mycket kort !!



Jag blev en riktig snygging med tomteskägget som syns uppe på hyllan..
Men är tyvärr för blyg för att dela med mig av den bilden här .. (A)


BAD HAIRDAY !!!!


Var så less på mitt hår imorse att jag gick till första bästa frisör och sa: Gör vad ni vill !!!! Och så här blev resultatet.. Blått och kort!! :D vad tycker ni ?! snyggt va? ;)


Wish myself good luck !!!


MAGIC BECOMES ART WHEN IT HAS NOTHING TO HIDE


Its blooming season

Hej hopp gummi SN*PP!!! Jag har visat mina "neck-bags" för er tidigare. Tyvärr är den som jag använt mest för liten.. Så har den mest använt den som en accessoar. Men för nån vecka sen köpte jag en ny, den är helt perfekt. Rymmer telefon, kort och ett litet glans. Peferkt. Hörs senare . Kiss.



PUSS PÅ ER


In Touch


BITE ME!!!

Hahahahahahaha. Kul att jag "biter" och har mig vid Robin utan att få någon reaktion !! Han är heelt inne i kameran.. SÅ SKA DE VA !!

The spring is here



On my way out!!!! Hoppas ni har njutit av det fina vädret. Nu har jag vaknat till liv och ska träffa mina fina vänner.


Nude-colors


God Morgon Goodingar!! Efter regn kommer solsken sägs det. Vilket verkar stämma i detta fallet. Tyvärr uppskattas det inte alltid av mig, klarar inte av när solen sticker i ögonen på morgonen när man inte-inte-inte vill vakna(!!!!) Anyways Im up for the day, man kanske borde ta på sig solbrillorna och hög musik i öronen och få lite frisk luft.. Eller bara gå ut och gå för samvetets skull... Det får bli dagens projekt;) haha. Ska man våga kolla bilderna från igår..? Allt från "tåååget" på Bakom till bankandes på Cardinals väggar.. SPÄNNANDE!! ;)
Först blir det frukost på balkongen.♥


randigt.svart.och.vit

Riskerade mitt liv idag för pizza!!! Hela långvinkelsbacken var fylld av polisbilar, ridande poliser,helekoptrar samt civilare för att det var 1a Maj demostration. (HIF-Malmö X 1000000000) Men ni vet själva när man blir så sugen på något att det kliar i hela kroppen om man inte får det? den känslan hade jag. Så jag hoppade i mina stövlar och ett mjukis-sätt och sprang ut i regnet. Det öste ner verkligen ner!!!! Kom hem mycket blöt men hel och med två pizzor så det var såå värt det;) haha. Nu har man precis kommit upp från badet, ska låta håret självtorka och ta på mig något enkelt för att möta upp babes i stan. Hahahahahahahahahahaha såg precis en video från igår natt. Jag och Johanna på tempelsdansgolv närmare fem på morgonen. Johanna är crazyas always och jag bara studsar runder och slänger med mitt hår !! Tänkte bjuda lite på mig själv och lägga upp den här , men jag hittar inte inbäddning av klippet. But everything happens for a reason;) Invigde min Kavaj som jag fick av mami i påskpresent igår. Snyggt med randigt. Nu ska jag göra fixa mig snabbt . TIDSOPTIMISTEN LINA HÄR!



Trevlig lördag på er!!!


RSS 2.0