If you can dream it you can do it

BAD BAD BAD BAD LINA !!!!!!
Nu har jag låtit det gå flera flera dagar i mellan mina blogg inlägg igen
 för 15454516168510058451 gången .. !baaaahhh !!!
Men det är kul att så många av er fortfarande tittar in på min blogg anyways :)
(And Im going to be more activ promies)


Words often dont come easy

Hade nästan glömt att lussekatter är så gott!!!!! Vi fick några i skolan som hade blivit över efter något personalmöte .. perfekt !!
Har precis skrivit klart min redovisning till retorik , som jag ska framföra imorgon.. blir väl att jag får läsa av pappret ;) hahah
Hann såklart med att kolla paradise hotel .. Finally kommer Fransesca åka !! YAY.. Bye bye !


You are always on my mindSå här mysigt vill man ju ha med sin boy/girlfriend
Vart finns dem? :/


Raawrr and stuffNu sitter jag hemma hos den här busen och försöker fixa ihop något vettigt att säga tills imorgon om Feng Shui.
Effektiv dag för mig Jobb+Plugg.. (Y)
Have no time.. skriver mer sen ♥


Sleep? people still do that?

God Morgon alla fina !! sitter framför datorn och slänger i mig gröt med kanel och banan. Har blivit min favorit frukost på senaste. Varför är jag uppe så här tidigt efter en utekväll kan man fråga sig .. Jo jag ska nämnligen jobba idag.. somnade runt fyra och gick upp för en 45 minuter sen.. men  jag känner  mig inte så död som jag trodde jag skulle vara .. Antagligen för att jag ställde in mig på att försova mig , drömde om att jag gjorde det .. men HA det hände inte !! :) luck..! Var på Bakom med Moniq och henne bf + vänner , trevligt.. men bättre blev det när vi drog till Tivoli !! Hade hur kul som helst , mer folk där än på bakom .. Anyways klockan rusar iväg här märker jag .. När jag kommer till jobbet så står min kära Jo redan där , så timmarna kommer så snabbt ;)
Hinner inte med någon bild nu , have to go !!! KISS!

Jealousy is what makes a bitch talk shit

Åhh va jag  har ont i min kropp !!!!!!!!! Var nere på gymet en snabbis efter skolan , är jag så otränad att jag får träningsvärk efter Powerwalk !? tydligen (!!!!) Tänkte lägga mig i ett varmt bad med lite bad olja i , så slappnar förhoppningsvis mina muskler av . Och min hud blir baby len på köpet . Kan inte bli bättre !
Nu är det Mammas Pojkar .. Skrattar mest åt Bobby och hans mamma . Tycker verkligen att dem är patetiska men klart roande att kolla på hahaha...
Happ in i duschen med mig nu !!


Gammal bild från ettan ;)


Jo- It´s raining men !!

Nu så var man tillbaka på skolan igen. Me and "my Lady" (vårt fina UF namn) åkte till väla för att hitta accecoarer till våra väskor. Men det gick inte så bra , så vi åkte vidare till Familia, Biltema och nån annan. Vi hittade endå lite olika texti saker , goodie. Och köpte även en svart liten klänning med lite puff.. Kan man aldrig få för många av !!
Och Johanna hittade sig en liten svart oxå .. :) everybody´s happy ..
Sitter just nu i elevrådsrummet och försöker få alla att tycka om min favorit låt just nu som är tamarama- Everything is everything.. Repeat 24/7 !!! (det går sådär , bara Jo som håller med mig fullt ut)
Anyways ska strax in till lektionen igen sen är man free för dagen!! :D
Everything is Everything to me
Happ då var det säsongens sista Grey´s .. hur ska jag klara mig nu ?!?!?!?!?!?!??!
JK jag kommer överleva (hopefully)..
Nu har jag pratat lite med min söta vän Darina från Norge, I loove facebook ..!
Skola imorgon som sagt , så jag får väl ta och lägga mig soon.. Sängen kallar.
HUGE KISS

I may not be perfect but I´m always me

Kom precis hem efter en mysig middag hos min mormor och en snabb visit hos my dear Jo!!
Dem har fått det så fint nu i den nya lägenheten, vi satt allihopa (Bobby & Anette med alla sina fem ungar + mig) i det så kallade "rökrummet" och kollade 2 & 1/2 men. Den är ju bara för bra !!
Nu tänkte jag ta en välförtjänad dusch och låta alla tankar rinna av mig och kanske sjunga en liten truddelutt ;) haha
After that ---> Gray´s anatomy OFC!!


Dont stop beliving

Jag vet att jag inte skrivit på ett tag. Men ibland så blir jag "anti-blogg" orkar inte blogga helt enkelt .. Men nu är jag back on track. Måste bara berätta hur kul jag hade det förra helgen , minns inte om det var fre eller lör anyways jag och Jo var på hampan en stund (skrattade åt alla underliga människor) där, efter det tänkte vi gå till Bakom en sväng. Men det blev istället så att vi mötte Hacke & Ricke, som var på 40 års fest på Jacob Hansens Hus. (good memories there) Vi hade hur kul som helst , skrattade non stop and alot of dancing!! Men självklart så glömde jag mitt minneskort till kameran kvar i datorn, so I got no pictures.. 

Har inte varit i skolan sen måndags , har blivit sjuk. Bihålsinflamation eller något i den stilen. Det är hemskt , kan verkligen inte sova om nätterna ..
Så jag har kollat några Grey´s avsnitt för att tiden ska gå.. och imorse kollade jag Twilight (första). Den är så fin !
Blir rastlös av att bara vara hemma så jag ska försöka gå till skolan imorgon hur som helst tänkte jag.
Klockan är bara ett !! jag har hela dagen kvar .. ahgnag0habjkghbgnghfhzh


Jag är inte ledsen men jag tycker att bilden är fin på något sätt.


RSS 2.0