PUSS

Sötisar !! Solen har tittat fram så jag och Johanna ska ner till Koppi där Linnea och hennes vän Gustav befinner sig. Härligt med vår . Puss så länge. 
                                        
                         

Time for Gossip


Good Morning babes !! Kul att jag för nån timme sen tog på mig träningskläder och verkligen kände för en lång powser-walk ute för en gång skull. Kommer ut och det börjar ösregna !!! Nej tack. Så elit är jag inte att jag går ute i regnet. Så jag gick hem igen. Nu sitter jag framför datorn med Jo. Vi tänkte bädda ner oss framför två gossip girl avsnitt. Hurray !!

How come?


Nu ska jag ta en snabb dusch sen iväg till Linnea. Blir film-mys hos henne med fina tjejer. Hon har varit i Stockholm i några dagar så ska bli kul att höra allt som hänt där och se allt snyggt hon köpt :)
Puss så länge.

Two cups of coffee thanks!!

Hur söt är inte min nya kaffemaskin ?! Köpte den för några dagar sen. Och gör hur gott kaffe som helst. I´m Happy .. Nog om den.. Det blev ett step pass för mig innan idag, har inte gått på ett på ett bra tag. Men nu kände jag verkligen för det. Dock är det så mycket folk alltid på dem passen. Men jag fick plats i ett litet hörn;) haha.
Så här ser den ut.


Strawberrys and cream


God kväll gott folk. Har väl gått sådär för mig med bloggandet idag måste jag erkänna. Ibland kommer såna dagar för mig som jag inte skriver något alls. Men ni har inte missat något speciellt;) Som jag kanske har gjort , för igår så följde jag inte med tjejerna ut what so ever. Jag hade en mysig hemmakväll, bara jag och min mammi. Och jag behövde verkligen sova ut! :) Hoppas ni hade det trevligt igår. Tänkte strax bada lite och fortsätta läsa min bok. Som jag snart läst ut !! :D Oj jag behöver verkligen klippa mig ser jag!!! Det ska jag göra iveckan bestämde jag mig nu för. Hörs senare !!

addicted to it.

Mitt nya beroende . Friggs te söt lakrits !! Helt underbart god. Smakar ungefär som lakrits pinnarna jag sög och tuggade på hela tiden när jag var liten. Nostalgi-känsla !! (Mild vanilj är också god) hehe :)


"Never say Never.."

God Morgon wonderful people !!!!! De flesta av er är säkert inte upp ännu.. bara jag som inte kan sova .. usch. Hatar när solen sticker i ögonen på en. Anyways. Har inget bättre för mig så här kommer några bilder från gårkvällen. Nu ska jag försöka somna till något gammalt gossip girl avsnitt . HUGE kiss from me !!



"Döds-lyftet"

"Färg-klick"

ËNOUGH med bilder for now !!!!!! Nu ska jag slappa vidare . Hörs snart igen. Kiss.

"Dirty Dancing"

Här kommer ett litet klipp från bara några timmar sedan !!´Mig just efter "dödslyftet" med Robins morbror. Jag och Johanna gick upp till Robin där många från hans släkt men även Hanna befann sig. Vi hade en mycket trevlig och galen stund där innan vi gick vidare till Tivoli. Nu har vi precis ätit några nattemackor (suck) ;) Och ska gå och lägga mig !! Mina ögon går i kors !!
Som sagt en mycket galen och väldigt rolig fredag har jag haft !! Tack vare mina fina vänner ♥
(fler bilder från kvällen kommer tidigt imorgon.) God natt babes !!


Malmö- Town

Hej sötnosar !!!! Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag hoppar in i duschen.. Har varit i Malmö idag med Jo , mammi och Janette. Trevligt !! Fick dock inget med mig hem.. Förutom en laptop som jag köpte på vägen dit.
Finally !! Den är så fin så. Och det ska jag med bli nu. För vi ska strax till Robs sen blir det lite party party. Ses ute! Kiss Kiss Kiss.

Trevlig fredag på er !!

Eyecandy


Tänkte dela med mig av denna bilden. Passar lagom så här innan sängdags. hehe. Missförstå mig rätt vänner !! ;) Imorgon är det fredag !! Vilket menas med prov. Men även sista skoldagen innan Påsklov. Hurray!! kram kram kram.


I just try to concentrate on concentrating.


Jag är så seg i huvudet hahahhahaha. Det var först nån timme sen som jag insåg att det var våffeldagen idag.
Det började med att jag för ca 2 år sen utan överdrift åt våfflor/pannkakor/plättar varje dag !! Höll på så i nästan ett års tid. Som tur är så har de beroendet slutat.. annars skulle jag rullat fram. Anyways, har fått tillbaka lite av suget igen. Så jag och Johanna har gjort panncakes några dagar i rad nu. Och vi skulle egentligen till Maria för att äta det med henne och Linnea. Men det gick inte vägen för att vi hade nån föreläsning på UF-timmen. My point is.. att jag har hört folk prata våfflor hela dagen idag, och jag har bara tänkt att det varit ett stort sammanträffande !!
Så kul var det.. Håller på att läsa E&I förtillfället.. Men varför är det alltid så att man tänker på ALLT annat än just det man ska? usch jag kan inte koncentrera mig. Har ringt upp Johanna nu. Och hon ska komma och göra mig sällskap. Vi ska ha sovis här i natt. Hur skulle jag klara mig utan min perfekta fina vän ♥


Off to school. Twice today.. buhu.



As far as the eye can see

Sitter nu framför datorn ombytt till myskläder. Kom precis  hem från en mycket trevlig Sushi mixat med en massa girl-talk at Maria´s Place !! Känns som att det kommer bli vår nya thing en gång i månaden (minst!!).
Insåg dock att jag missat mitt älskade Grey´s anatomy.. får bli reprisen !! Nu tänkte jag duscha eller lägga mig i ett bad , har inte riktigt bestämt mig för vilket än . Efter det läsa nått kapitel ur både E&I-Boken men även boken som jag läser just nu , inget mindre än... Sanningen bakom diamanter ... Efter det ska jag sussa sött!! Big heart.

Spana in denna snygga flätan som Linnea gjorde på mig.. !!


what´s meant to be will always find its way

Babes.. kort skoldag blev det today hurray!! Mötte upp UF-tjejerna på gamla Waynes där vi hade ett litet möte med vår "vägledare". Bolla massa idéer med henne . Blev en snabb hej-hejdå till Robin och sen hem till Johanna Banana för lite plugg.. Nu är vi klara med det för dagen och ska börja vandra upp till Maria. Sushi-kväll with las chicas!! Kan inte bli mysigare. Och Sushi är så mums.

Study Study Study Study Study Study Study


At Johanna Banana´s place. Köpte mig en ny tröja och ett par solisar innan idag. Så nu är jag på bra humör, vilket behövs när vi ska plugga.. PussenPuss

every rose has its thorn


Babes babes babes!!!!  Nu ska jag ner till stan och fixa some stuff.. (secreto for now).
Sen hem till Jo for some studdying !! HUGE KISS.


it takes time to realize


Shooot me !!! Its just to much.. school..

"I´ve been dying to say this to you"

Finns där någon mer än bara jag som följer Sisters & Brothers? Anyways, jag satt som fastklistrad igår och snyftar framför tvn. Huvudpersonen har fått cancer och så händer det massa tragiska saker runt om.
Mitt uppe i allt detta får jag sms av Linnea.. "Ring mig MÅSTE PRATA!!" Och jag som var mitt uppe i all tragedi, gjorde upp en bilder i huvudet om allt möjligt hemskt det kunde vara. Men nej så var inte fallet allt var bra med henne och alla andra. haha. Sen bestämmer vi oss snabbt för att vi båda behöver lite luft, så vi möttes upp och gick till Sofie som oxå hände på att ta en liten promenad. Mycket skratt och helgens bravader!! Jag trodde att min helg var crazy men den var nada gämfört med Sofies. hahaha. Vi hann även med att våldgästa Johanna innan jag gick hem och somnade gott. ♥
Nu är det måndag, ny vecka , nya möjligheter och blablabla allt det där. Puss så Länge!
 


P as in Popcorn


Dagens kommentar Johanna- Jag tror han är bög.. *tänker* Eller iallafall homo..

Jag- Tantvarning på mig som uppskattar smaken av en dammsugare !! :O
Whats happening to meeee !!??!??!?!

usch.. tantrulle..


never say never

Farligt gott med pannkakor. Mums. Sitter och kollar the Hills maraton nu. Med en kopp svart. Sen ut i solskenet.
Här kommer några bilder från igår babes. besitos.


Delicious, exactly what I wanted. I couldn't get enough.

                            
God Morgon finingar. Jag vaknade upp för drygt 30 minuter sedan. Det första Johanna säger när hon slår upp sina stora bruna ögon är -Lina vi ska göra pannkakor till frukost !!! :D Och så blev det. Dock blev det jag som fick göra smeten , men nu har Johanna tagit över, ser ut som mästerkocken själv!! Vänder dem i luften och grejer .. almost.. Dem ser så gooda ut. Yammie!! Härlig söndag på er.♥

GOOD NIGHT BABES!!

Nu är jag hemma efter en GAALEN kväll !!!!! Har haft världens bästa sällskap av så fina tjejer ♥
Usch är så trött nu men måste äta något sen ska sminka av mig, borsta tänderna. Och sussa sött!!
(skeda med Johanna?) hehe. Later.

TRY MY. I DARE YOU!

Nu börjar klockan bli mycket. Så dags för mig att hoppa in i duschen. Johanna provar kläder inför ikväll som en crazy person hahaha. Maria kommer snart ner till oss. ♥
So long !!!!


We got this afternoon

Mina planer går ALDRIG vägen. Därför jag slutat planera och bara tar det mesta som det kommer.
Skulle ju möta upp Johanna  istan men fick ett hastigt samtal av henne, hon la i sängen för hon fick världens mirgrän anfall!! Poor her.. Så jag bestämmer mig för att gå ner till henne istället. Går förbi Koppi där Maria och Linnea var. Så det blev en kaffe med dem och Sofie. Kom precis upp till Johanna. Som redan är på bättringsvägen.Perfekt!! För ikväll ska vi ut!! Men nu ska vi vara lite sociala. Ida (Johannas lillasyster) fyller 12 idag. Tackar aldrig nej till KALAS!! :D

Köpte två nya klänningar förra veckan. Kanske ska inviga nån utav dem ikväll?
Dockan var lite av en +size Modell. Så hade lite svårt att få på henne klännignarna. Men det gick tillslut.haha.
(Väska lånad av Johanna)

A day full of opertunities


Going to meet Jo !! Vi ska hälsa på Robs på T-shirt store där han har galna erbjudanden don´t miss that ;)
Efter det blir det Espersso House fika/Kaffe.. Puss så länge!!

I have to go !!


Hur lik (om det inte är samma) jacka som jag köpte när vi var i Malmö.
Eller vad säger ni?

Snyggt med min nya -shirt som jag köpte på herravdelningen att ha under.
Ne nu ska jag mysa vidare. ville bara dela med mig utav detta. Kiss.

"neck-bag"


Blev en ny kavaj, en oversized T-shirt och en "neck-bag" med nitar på. ;)
Hur perfekt är det inte att ha en sån om man inte orkar ta med sig väskan ut?
Snyggt.
 

Lets play dress-up


Nu har man precis fotat några nya plagg som jag köpt.
Kommer upp bilder snart.
Blir alltså inget Tivoli för vår del.. Är inte på humör att se på cirkus 2NIGHT ;)
Nu ska jag och Johanna gå och shoppa loss. We need some sweet!!
Mysig fredag på er. PUSS


STOP:DROP:ROLL

Banana here again ;O ops.

I ♥ YOU


PINKY PROMISE : FRIENDS FOREVER.






Johana Banana in action!!

                  
Här har vi en go och glad Johanna !! Bilden är tagen av smyg paparazzi Robs igår :) Jag brukar vara den som fotar när vi är ute, men allt gick så snabbt att jag glömde bort att ta med kameran helt enkelt..
Satt och mös hemma hos Robin först och sen blev det Pl13 där söta Maria,Linnea & Sofie mfl. befann sig.
Had a blast!! Just precis nu sitter jag på ínget mindre än en torktummlare uppe på vinden hos Jo´s D-cool.
Hon ska tvätta sina kläder .. Good girly!! (Fast det är jag som säger hur hon ska göra steg-för-steg. Måste jag påpeka) haha.
Jo- denna går inte att köra på 30 grader. Fattar absolut ingenting!! Lina varför funkar den inte?
Jag- Kolla om strömmen är på..
Jo-ojdå (A)

Klart!! Känner mig lite smått trött nu. Fick inte många timmars sömn inatt. Plus skola på det. So long. Sweet kiss.

Banana Pancakes.

HI COOLISH PEOPLE!!!
Johanna-banana här. Tycker det är på tiden att jag gäst-bloggar. So here we go.
-- > Just nu sitter vi och pluggar. 8-) Very fun. D-Cool har just gjort lite mat till oss små filurer.
OH CRAP! Detta var svårare än jag trodde. BAH! Vet inte vad jag ska skriva. Så jag slutar här! HEJ!
Anton / Bror hälsar så gott ... (!!!!!)
Anyways dear L's readers. I am off. Take care. Ciao XoXo


Sometimes the thing we are most afraid of is the thing that makes you the most happy


Nu blir det Gossip Girl Episode 14 !! Finally ♥



One night couldnt be so wrong

Fick sluta tidigare från skolan, så det blev en snabb vända på stan.
Köpte denna fransk manikyrs pennan. Hoppas att den fungarar som den ska. Finns inget snyggare än en välvårad hand med fräscha naglar tycker jag. Och man får inte glömma bort tårna till sommaren när dem ska visas i en bar sandalett. Snyggt!!


Always Coca cola


INGA HÅÅL !!! Det ska firas med film och gotte med Jo .. haha nej . Ska faktiskt ut i vårvädret och strosa lite med Johanna ..  Blir säkert det första alternativet när vi kommit tillbaka . ;)
Kisses


Sweet like candy

Hejhej!! Nu har jag bråttom. Ska vara hos tandläkaren om 20 minuter. Och jag tramsar fortfarande runder i linne&trosor.. !! Hoppas på inga hål men tvivlar stark, så mycket sötsaker som jag äter !! Usch.


It's the most unhappy people who most fear change.





In the right light, at the right time, everything is extraordinary


Är det alla förutom jag som ska kolla HIF matchen idag eller?! Johanna lämnade mig för en stund sen. Inte för att se matchen utan för att  hon ska bli stadstjej nu i två veckor. Flyttar hem till sin dady cool !! ♥
Så är själv hemma nu , men det kan också vara skönt ibland.Tänkte bädda ner mig snart med en mysig film. Kanske Ps. I love you. Kan inte få nog av den filmen. Just nu kollar jag på bilderna från igår. Fy så kul jag hade !!
Kvällen började med utposten, sen mötte vi upp Linnea och hennes vän, Johanna ville in på Bakom och hälsa på lite vänner . Men jag följde med Linnea till Zoo. Där var knökat med folk . Men vi hade kul. Sen gick vi tillbaka till Johanna och dem andra på Bakom och var där resten av natten. Sovis hos mig efter det.♥
Det var en mycket mycket kortfattad version av gårkvällen. Mer detaljer vill jag inte dela med mig av !! ;) Vill inte att ni ska få bilden av mig som tooo Crazyy *blink* ♥♥

We love getting dressed up - and this is a great excuse for a party.


Här kommer lite bilder från igåååår chiiicas!!!















I dont pretend to stop


Hade en mycket trevlig kväll igår med tjejerna från klassen !! fylld med skratt och andra galenskaper ;) Hann med en snabb runda till Bara Vara och även Helsing. Sen träffa alla andra som befann sig på The Tivoli. Träffade Lange som kommit hem från Italien, vi prata på ganska bra igår om allt möjligt :) Alltid lika kul att träffa honom. Fick sen skjuts hem där jag somnade ganska snabbt . haha. Fler bilder från gårkvällen kommer upp snart. För nu ska jag lägga mig i ett varmt bad (oväntat) och sen ta en liten Power-nap. ♥

Lovely things DO appear


I dont get them wrong


I´m like a girl who looks relaxed. Tight jeans and rock t-shirts are cute!

Det krävde mer tid och jobb än vad jag trodde. Tog farväl till 12 gamla favoriter för att välkommna några nya. Har precis kommit ut ur duschen, råkade kolla på klockan och den är redan åtta. Vilket menas att alla redan är där nere. Fint folk kommer sent? Om det stämmer så kommer jag vara fin ikväll iallafall ;)


Dem här fick vara kvar ett tag till ;) När man ser dem så här så kan jag inte förstå hur dem kommer att få plats. Men det gick !! ♥ Nu måste jag fixa till mig snabbt .Johanna ringde precis och stressade mig lite smått ;)
Have an awesome friday everybody !!

"I call everyone 'Darling' because I can't remember their names."

Blev en liten runda efter skolan med Jo och Philip. Köpte några söta plagg på H&M och "lurade" även på Philip ett plagg med. Har inte tid just nu med att visa vad jag köpte men om ni kommer vara ute något imorgon och får syn på mig så får ni se då;) Annars så får ni bara hålla utkik på bloggen helt enkelt!! Just nu har jag tagit mig vatten över huvudet minst sagt.. Fick panik när jag såg vilken o-ordning jag har i mina byxlådor. Och dit ner i den röran ville jag inte trycka ner mina nya par. Så rev upp allt och håller nu på att vika dem på nytt. Måste återgå till det nu för att hinna med allt jag ska göra innan jag lämnar!! Besitooos.


(Old one. Jag och Philip början på första året).

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Bagpacks♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥






Living at risk is jumping off the cliff and building your wings on the way down

Redan Fredag !? Jag tror att jag har längtat till helgen redan innan förra helgen tog slut, och nu är den här. Galet hur snabbt veckorna går nu !! Snart är det bara två månader tills jag tar studenten. Så efterlängtat men samtidigt lite läskigt. Har så många planer hoppas någon går vägen. Nog om det !! Ikväll har våra tjejer i klassen ordnat Tjej/klassförfest. Kommer bli riktigt trevligt !! Sen blir det utgång med dem (:


A great city is not to be confounded with a populous one.

Hej sötnosar !! Hoppas ni haft en fin dag. Själv kom man hem från Malmö för en stund sen. Hur kommer det sig att när man väl är ute efter något specifikt eller bara har pengar som väntas att spendera så hittar man oftast inget speciellt eller som i mitt fall idag, jag bestämde mig för att inte köpa något! (onödigt). Men endå kom jag hem med fyra par byxor och en jacka. Varför? ah. Kollar på dem nu och jag kan inte välja bort någon för ingen är den andra lik. Så dem alla fick följa med hem :) Jag ska försöka lägga upp bilder inom kort. Har fortfarande inte lagt ut nån bild från i lördags. Aj så kul vi hade !! Hoppas denna helgen blir minst lika kul. Nej nu ska jag läsa mina anteckningar en sista gång. Prov i internationell ekonomi imorgon bitti. Aosch.


Constant suprises


Concentration is the secret of strength


Frågestund?

Har fått frågan om varför jag inte har en frågestund någon gång. Det är många bloggare som använder sig utav det och själv är jag en nyfiken person så klart att jag har läst svaren ibland det kan jag inte sticka under stolen med. Men har endå varit lite skeptisk när det gäller frågestund på min egen blogg.. Nån gång måste alltid va den första. Frågor som oftast ställs brukar vara om mitt hår/hårfärg. Därför tänkte jag svara på den frågan i ett inlägg itället för i komentrarruntan.  

Postat av: Emelie
hej!! har följt din blogg länge nu och jag måste bara säga att jag verkligen älskar din hårfärg!! hur gör du? Slingar du hos frisör? och vet du vad färgen heter? Kram!!

Answer:
Hej Emelie !!
Tack så mycket. Va glad jag blir! :) Det är min naturliga hårfärg men mitt hår får lite av en mörkare nyans på vintern. Därför brukar jag gå till frisören och göra några få slingor för att förhöja den solblekta touchen, som jag annars får på sommaren med hjälp av sol och saltvatten etc. Tyvärr har jag ingen aning vad färgen heter .. Men printa ut en bild och ta med den nästa gång du ska till  frisören och visa den för henne/honom. Brukar bli bäst då.

Lycka till !!♥¨

Kallar inte kalla detta en "riktig" frågestund men vem har sagt att det måste vara det.. Så om ni har nån fråga/or  feel free to ask !! Puss så länge.


Dem fick följa med hem!! ♥




Ny vecka nya tag!!

Ny vecka nya tag!! Efter en lång skoldag och mycket plugg så har jag äntligen en liten tid över.
Kan inte fatta att det redan är mars, veckorna bara flyger iväg. När ska våren komma på riktigt?! Men det börjar vända lite smått nu.. Snart blir det på med sunglasses igen Amore!!
Just nu är jag hos min mormor, ska sova över här och ha lite quality time med henne. Mysigt att umgås med familjen. Vi har ätit hur mycket som helst. Så är det alltid när jag kommer till henne. Jag kommer rulla fram till skolan imorgon haha. Ne nu ska vi kolla på Svenska hollywood fruar!! Kisses!!

raspberries


Sitter och dricker kaffe med UF-grupp tjejerna. Ska skriva ett protokoll och planera lite. Men det känns som att vi har mer en skönhetsdag än UFmöte. Moniq noppar våra ögonbryn. Hon är riktigt grym på det. Och vi pratar om helgens bravader. Me like. Ett konstaterande: Jag har blivit kaffenarkoman!!!! (ILLA).



-"Laughing about yesterday"

...Och så vaknar man av att grannen börjar borra !! Får man ens lov att stöka och ha sig en söndag?!
Svor lite i kudden och sen var det bra. Johanna hämtade lite frukost som vi åt i sängen och kollade på bilder från gårdagen!! Näst intill allt är dokumenterat hahahaha.
Blev först en snabb runda på Helsing sen vidare till Bakom där efter tittade vi till Pacha.. Inget vi gillade (just då iallfall) Så gick tillbaka till Helsing igen där man träffade glada folk. Slutade med Bakom och tempel..
Kommer upp (många) bilder senare !! För nu ska vi snart ner och ha möte med vår UF-grupp. Sen blir det lite Brunch och ännu mer skratt !!

Clean your finger before you point at my spots




all you need is love! but a glossy vogue is a glorious substitute

 
Goodmorning sweets !!!
Nu ska vi ta en lååång promenad i skogen. skönt med lite frisk luft♥

You Give Me Butterflies..


At Jo´s place right now.. Veligheten är heelt borta !! Kommer bli en grym kväll.
I feel it in my toes !! Ses ikväll babes♥

Hard time to decide

Hej hopp i solskenet!! Känns som att jag var på stan ett bra tag idag. Gick fram och tillbaka i butikerna. Allt i hopp om att hitta något att ha på sig ikväll (iallfall Johanna). Och hon lyckades. Blev många fina köp för hennes del.
För mig , inte så mycket. Köpte mig två par strumpbyxor. Ett par Prickiga och ett par randiga. Och även en klänning. Men det får duga. Jag har känt mig helt velig hela dagen, ska jag gå upp eller sova bort hela dagen?
Ska jag ha uppsatt eller nersläppt hår? stövlar eller converse? simpla frågor för många och även för mig. Men just idag så känns det som att jag velar för minsta lilla. Inte alls likt mig, och verkligen exshausting!!
Min största velighet för idag är om jag ska med ut ikväll eller ej. Har till och med gjort en liten för-och-emot-lista i huvudet. Och det står lika. Men när jag kom hem innan idag och slängtar av mig mina kläder för att ta på mig myskläder tjuter telefonen för fullt !! Johanna har skickat världens längsta sms , där hon pratiskt taget övertalar mig om att följa med. Känner mig rättså svag just nu. haha. Not! Träffade även Becka,mika och Oliver på stan med. Becka kände precis som mig. Velig!! Jag till Becka "Ja, men går  du ut så går jag blabla" och så får jag ett sms av henne nu. Jag ska med ut .. så nu har jag inte så mycket till val. Jag är ju trots allt en tjej som håller mitt ord!! ;) Så kvällens planer blir party party with the girlies !!
Nu ska jag lägga mig i ett relaxing bad, sen packa en liten väska denna gången. Bara det nödvändiga ska med.. 
 Trevlig fredag allihopa !! xxx

I love mens´s sweaters


Har inget vettigt att skriva just nu... Ska tillbaka till Aulan och lyssna på föredrag !
Besitoooos♥♥♥

Huge Pinky P


Nu ska jag krypa ner i sängen. God natt lovely people♥

Lace Lace Lace


Vad tycker ni om mitt nya köp? Kan bli snyggt att kombinera med ett par slita jeans och ett linne när våren kommer. (om den kommer). Nude-färger och puder-rosa kommer det mycket av till vår/sommar, och spets gör det inte sämre. Ne nu tänkte jag lägga mig i ett varmt bad. Har redan tappat upp vattnet och ljusen är tända.
Får inte glömma min bok bara. Keep in touch. Kiss.

THREE DECADES

Gaaahhh !! Sitter och värmer mig nu med en stoor kopp te. Kom hem för en timme sen, men måste snart ut igen. Galet kallt ute (!!) Vill inte.. Igår blev det en runda på stan med Jo, Mika och Oliver. En fika på Waynes blev det också. FunFun. Men nu ska jag snart tillbaka till skolan för min sista lektion. och ja , jag slutar 17.00 varje torsdag. sucks !! ♥ 


ONCE IN AWHILE

God Morgon sötisar. Det var en pina att gå upp imorse. Men nu är jag uppe och en lektion är avklarad. Har lite tid över nu, så tänkte lägga upp lite bilder på olika ringar och armband som jag tyckte var snygga.
Ha en fin dag !! ♥

Stuff ´n Stuff


Randomness is Awesomeness

Jag och min mami var som klister framför tvn. Säsongstart för Desperate Housewives OCH den nya serien Cougar Town. Den var riktigt bra , skrattade non stop "MOONSTER!!".. Och imorgon blir det Grey´s. Men det vet ni säkert redan ;)

 Klagade lite högt för bara nån dag sen att jag inte läst en bra bok på länge. Började läsa en som  heter Gucci Krigen. Trodde att den skulle vara en avslöja all the dirty details bakom det välkända märket. Men icke. (läste dock bara 10 sidor) och efter 10 sidor måste man väl bara vara stuck annars kan man ge upp direkt..
Vart jag ville komma är att när jag kom hem idag ser jag två böcker ligga fint och prydligt på min säng. Sweet♥

                                 
                                    


tumultous longing

Jag har varit hemma från skolan idag.. Kände att jag inte var i mitt bästa skick, men imorgon blir det nya tag (;
Fick lite dåligt samvete endå , har trots allt haft lov !! Anyways har pluggat lite grann. Prov i Marknadsföring på onsdag. Hoppas ni haft ett bra lov, mitt blev väl inte helt som planerat (som vanligt) men det gjorde inget.
Blev inte många bilder från i Lördags, men det blev Helsing först efter det Bakom en stund. Mycket skratt.

Träffade dessa goa killarna i fredags , inte sett dem på länge.

Och här var jag 15-16. Tiden går så snabbt !!

RSS 2.0